Uppe med tuppen!

Idag gick jag upp 05:45. En dusch och sedan var jag redo för dagens äventyr! Inte för att jag har något speciellt inbokat idag, men alla dagar är ju i sig själva små äventyr. Min första lektion börjar vid 14:40, vilket är jäkligt skönt! Hoppas ni också får slappadagar, alla behöver det :)!


Thailand - Del 2


Thailand - Del 1




 


Superdag!

Hej!
Hoppas ni alla sovit gott! För min del gäller McDonald's idag. Det ska bli riktigt kul, även om det var länge sedan jag arbetade sist. Det blir ett kort pass på 2:45 h. Börjar vid tolv, men ska åka dit redan nu eftersom vår städerska kommer och då kan jag inte vara ivägen. Jag har bestämt mig för att detta ska bli en superdag! :D Nice! Hoppas ni också får det! 


Jag gör vad jag vill!

Snart är min gymnasietid slut. På ett sätt försvinner en grundtrygghet i livet, samtidigt öppnas en miljon andra dörrar. Det finns mycket att uppleva i världen och allt handlar inte om att utbilda sig, skaffa sig ett jobb och sedan.. ja.. arbete med det resten av livet. Tanken av detta lockar direkt inte, även om det finns många yrken där bredden mellan utfröande av kunskaper är stor. Jag vill drivas av frihet, inspiration och av oregelbundenheter. Livet i en box är, ursäkta mitt spårk, inte så jäkla lockande. Även om många, äldre, är helt inställda på att ung måste läsa vidare direkt, tycker inte jag detta är en livsnödighet. Jag kan väll göra vad som helst? Varför skulle jag inte kunna? Ha! Starta eget, bli läkare, bli jurist och starta eget, bli bonde, bli asrik på fattiga personer, starta eget klädmärke, statsminister Ja, vad som helst!
Eget klädmärke kanske?

Photo Booth