Beyoncé


Drömmar flyger

Gårkvällen bjöd på gott sällskap och roliga minnen. Lion Bar på Sveavägen var mysigt och donken vid Stureplan räddade den här dagen också. Just nu sitter jag på tåget mot Norrköping och där ska jag andas fridfullt. Äntligen börjar jag bli ödmjuk till livet. Människor är utvecklad på olika sätt. Jag lär mig det nu! Funderar vad jag ska göra med livet. Snart ska jag söka högskola! Herregud! Så roligt ska det bli!! :) Nu ska jag sluta dagdrömma och börja verka istället!
Thailand - 2010. Det är 16 dagar kvar sen åker vi till Thailand igen! Så skönt!

Mysig Söndag!

Jag och Mathias har tagit det lugnt hela dagen. Vilade lite på eftermiddagen och åkte sedan in till stan för att käka på Max och se på "In Time" med justin Timberlake! Det var riktigt mysigt! Filmen i sig bestod av diverse socialistiska manifest. Men den var värt tiden. Hehe. Väl hemma grillade vi Marshmallow över ett ljus! Så gott!

Sony Nex 5 + 18-55 mm

För två veckor sedan köpte jag en Sony Nex 5 och ett objektiv till denna på 18-55 mm. Kameran som jag vill kalla en kompakt systememkamera är helt underbar. Skärpan är kanske inte den högsta och några inställningar saknas som finns på en vanlig systemkamera. Den är väldigt lätt att ha med sig, dock måste jag köpa en väska till den. Jag är inget fotoproffs men som nybörjar är kamera väldigt bra! :)

Ny frisyr ?

Jag har tröttnat på mitt långa hår. Det hänger alltid ivägen och det är så långt att man undviker att duscha det alltförofta för att det sliter mycke tpå hårt och torkar aldrig... Jag har ett problem. Då pekar jag ut vad problemet är. Och löser det! :D 

Tiny Wings!

Vi hade vigt gårkvällen till utgång, om inte, vi hade börjat spela Tiny Wings på iPaden! Helt sålda satt jag och Josefin och spelade spelet i 3.5 h. Helt sjukt, men det var otroligt roligt! Då gör det inget att vi inte gick ut. Efter vårt spelande tittade vi på filmen Limitless. Den är jättebra, verkligen sevärd! Jag blir grymt inspirierad av den. Josefin åkte hem tidigt idag. Jag och Mathias planerar att gå på bio! Ett så himla mysigt sätt att avsluta veckan på! 

Joefin ville inte vara på bild.. kultjeja_93.. :D




Ryggbiff, pomme och bea! Så Gott!

Tiny Wings !


Dreams are coming true!

Nämen titta. Vem är med på Blondinbellas blogg?? :D
Bilden kommer från Stureplan.se! :=)

Bara för att!!!


Josefin Kron!

Jag lärde känna den underbara flickan för 2.5 år sedan. Sen dess har vår vänskap endast växt! Helt underbart att vi är så bra vänner fast vi inte bor i samma stad. Här är en gammal vänbild! Visst är den söt?

FEST!

Jag fester inte alls mycket. Detta beror på att jag jobbar varje helg, oftast 9 h pass. Då klarar inte min lilla kropp av att gå upp tidigt på morgonen dagen efter. Senaste gången som jag festade var på min väns födelsedagsfest!
Här leker jag bänk! Kul fest det där, heller Niklas!! :D

Fördrink!

Igår slutade jag jobbet vid 19:00. Då kom Maria och käka med mig på resturangen. Det var riktigt trevligt. Efter det stressade vi hem för att fixa oss, för vid 21:00 startade en liten förfest på nya cafét Neu inne i Sturegallerian, precis bredvid Sturecompagniet. Det var min vän Amelie som häll i det. Hon är nattklubbschef på Laroy på fredagar och brukar hitta på sådan förarställen. Det var riktigt trevligt plus att jag fick träffa Isabella Löwengrip, som är min största idol, efter Bree Van De Kamp så klart! Det var ungefär 15 personer där så jag kunde gå fram och göra bort mig för henne:
- Hej! Jag har typ följt din blogg hela mitt liv..
- Vad kul!
- Asså, jag flyttade hit till Stockholm för ett år sedan och typ längtat efter att få träffa dig.
- Kul...! 
Bra jobbet Helge! Klapp på axeln för den! Men men kvällen gick vidare och vi med! Till Nype mer bestämt, men allt var bara en lång kö. Så jag och Maria bestämde oss för att åka hem. Skönt det eftersom jag jobbar idag 10:00-16:00. Skönt pass och jag tror tiden går snabbt fram. För efter jobbet ska jag träffa Josefin Kron från Norrköping! Riktigt trevligt!
Jag vill hitta en bättre plats att ta foton på..Hmm får testa ikväll! :D

Ubi Sunt 2012 - Winter

Under Fashion Week Stockholm 2011 gick jag för det nya märket Ubi Sunt. Assnygga kläder och underbar styling!

Så vacker!


Why so serious ?

Hej Alla underbara! Idag arbetar jag ett hästpass, 10:30 - 19:00. Jag känner mig riktigt taggad. Under den tiden hinner jag med både lunch och middagsrush! Inte en sekund ledigt! Efter jobbet ska jag möta upp Maria och så ska vi till Nype. Det ska bli rikigt roligt! 
Why so serious??
That's right!
Jag har slutat bita på naglarna! :D Yeah!

En vanlig, härlig, kväll!

Som sagt arbetade jag i några timmar på McDonalds idag. Det var rush och vi jobbade på bra! Jag var så kallad Runner. Vi har en del av kassalinjen som kallas WT (Walk Through). Där går det mycket snabbare eftersom själva processen är mer uppdelad. En tar order, en tar betalt, en presenterar maten och en springer och hämtar den. Jag fick alltså springa och hämta maten. Lika spännande varje gång och riktigt roligt ikväll var det, eftersom allt flöt på bra! Alla min kollegor är så härliga! På vägen hem passade jag på att fota lite, så himla kul! Hoppas ni gillar fotona! 
Andera och Jag! Hon är så jäkla skön!

Gårdagens inköp!

Igår var min älskade syster Lisa här. Hon pluggar till jurist i Lappelandet och det är synd att vi inte träffas mer än vad vi gör. Vi upplevde Stockholm på några timmar. Shoppning på Åhlens hemmaavdelning och lunch på Aritgato Sushi. Av någon konstig anledning har jag blivit kär i att fixa och trixa med Mathias och mitt hem. Det är roligt att köpa nya saker till hemmet! 
Två oljeflaskor. Ett fynd enligt mig, 35 kr styck.

Jag och Mathias hade inget durkslag hemma, tänkte att det var på tiden! :)

Något Nytt

Hej! Mitt  första riktiga blogginlägg. Det känns ruskigt bra att starta något nytt. En helt ny design, som jag gjort själv men med inspiration från den fina hemsidan om mig som Niklas skapade i en skoluppgift. Målet med bloggen är att dela med mig av min tankar kring livet och förhoppningsvis bli mer planerad i mitt sätt att vara. 1:a januari ska min blogg stå klar har jag bestämt, så tills dess kommer designen utvecklas något.
Dagen har tillägnats Religion B och uppdraget i ämnet. Jag har valt att fördjupa mig inom Buddhismens Globalisering. Vilket jag själv tycker är väldigt spännande. Just idag blev det mycket sökande efter fakta och mejlande med forskare. Alla är så trevliga! Arbete i sig blir väldigt stort, men det gör inget, för det är rikigt roligt! Nu ska jag byta om och tagga inför att jobba några timmar på McDonalds Globen!
Pluggtips: Tänd ett doftljus. Det lugnar och luktar gott! Mysigt är det också!

Jag har bloggat om Mode hos Cecilie Harris (fotograf som publicierar berättelser av modeller). Länkar senare!

Adele